dev berghosting

WellnessAqua Sport Zwembadtechniek legt niet alleen zwembaden aan, maar we leggen ook complete wellness voorzieningen aan.

Sauna
Aqua Sport Zwembadtechniek is gespecialiseerd in maatwerk sauna's, waarbij we gebruik maken van verschillende houtsoorten naar keuze. Daarnaast kunt u zelf de kachelsoort, indeling, afmeting, verlichting, accessoires, lichttherapie, infrarood lampen, begeuring en muziek bepalen.

Sanarium met saunaPur
Het gepatenteerde Sanarium met SaunaPur systeem kan elke sauna in 5 badvormen veranderen. De klassieke sauna, een warmeluchtbad, een tropenbad, een aromabad en een softstoombad. U kiest een badvorm uit waar u zin in hebt en het Sanarium met saunapur past de luchtvochtigheid en temperatuur automatisch aan. Verder kan de sauna via een aromakelk van aangename geuren worden voorzien.Sauna oven Het hart van de sauna is de oven. Belangrijk bij het kiezen van de juiste oven is, dat de oven niet alleen een fijn saunabad mogelijk moet maken, maar ook lang moet meegaan. Onze staande oven Majus met een vulvolume van 100 kg saunastenen, genereert een weldadige stalingswarmte. De Pluris oven wordt gekenmerkt door soortgelijke eigenschappen, alleen duidelijk compacter en aan de wand gemonteerd. Het vulvolume is 30 kg. Wie een kindvriendelijke oven zoekt, adviseren wij de Bonatherm oven. Onderbankoven die ook te koop is als Sanarium met SaunaPur. Al onze ovens zijn van hoge kwaliteit, veilig en duurzaam.


Stoomdouche
Als u na de sauna wilt afkoelen of uw bloedsomloop eens echt op stoom wilt laten komen, dan kan dit in een stoomdouche of stoomcabine.

Whirlpool/Spa's
Wij zijn graag uw adviseur als u een whirlpool of spa wilt aanschaffen. U heeft keuze uit verschillende kleuren en modellen.

Sway relaxbank
Door de rustige wiegbewegingen van de Sway beleeft u een bijzondere diepe ontspanning. Het bewust waarnemen van het wiegen van de Sway merkt u al snel niet meer en de Sway laat u de plaats en de tijd vergeten. De spieren ontspannen, de ademhaling wordt rustig en uw alledaagse gedachten lossen op. Na ongeveer 15 tot 30 minuten ontspanning op de Sway ligbank neemt uw prestatie en concentratie toe. Regelmatig ontspannen op de Sway ligbank helpt stress te verminderen en zo de weerstand te verhogen.
Andere wellness producten We hebben een breed assortiment aan sauna's en stoomcabines en daarnaast hebben we ook nog vele andere wellness en relaxproducten van Klafs, Klafs zonnehemel, Ergometer, eVitarium en Cosmetica. Laat u vrijblijvend informeren naar onze wellness producten.