dev berghosting

Prefab zwembadAqua Sport Zwembadtechniek heeft een hele brede ervaring met het leveren en het gebruiksklaar installeren van prefab zwembaden. Een prefab zwembad is een zwembad, dat bij de fabrikant op maat gemaakt en voorgemonteerd wordt met de benodigde inbouwdelen en leidingwerk. Dit zorgt voor een snelle montage op de zwembad locatie. Wij leveren uitsluitend de beste prefab zwembaden met elk zijn voordelen en mogelijkheden. Aqua Sport Zwembadtechniek biedt verschillende soorten prefab zwembaden aan zoals, polyester, rvs, pvc en bouwkundige polystone monoblok zwembaden.

Als dealer van RivieraPool polyester zwembaden en als dealer van KWS PVC zwembaden kunnen we topklasse prefab zwembaden leveren. Diverse uitvoeringen en afmetingen, klassiek, stijlvol, harmonieus, strak of modern? Met Romaanse trap, overloopgoot, tegenstroominstallatie of Fun Paké Er zijn heel veel mogelijkheden.

RivieraPool is een toonaangevende fabrikant van prefab zwembaden en whirlpools. De prefab zwembaden uit een stuk zijn onderhoudsvriendelijk en van bestendig epoxy-acrylaat. RivieraPool zwembaden, whirlpools en saunadompelbaden vindt u in heel Europa in prive tuinen, openbare gelegenheden en op cruiseschepen. Voor meer informatie over RivieraPool, klik dan op onderstaand logo.

Binnenbad
Voor veel mensen is het een droomwens, om op elk gewenst moment een heerlijke duik te kunnen nemen in een eigen binnenzwembad en niet afhankelijk zijn van het weer.

Van een binnenbad wilt u jarenlang plezier hebben. Wij hebben de voorkeur om op een energiezuinige wijze de juiste luchtvochtigheid, licht, warmte, geluid en ventilatie te creëeren. Aqua Sport Zwembadtechniek bekijkt samen met u, uw architect en aannemer hoe de zwembadruimte optimaal geïsoleerd kan worden. We maken gebruik van wand- en plafond isolatie van het duitse merk Iso. De zwembadruimte moet dampdicht zijn om vochtschade te voorkomen en het is belangrijk om goede luchtbehandelingsapparatuur te plaatsen.

Buitenbad
Een eigen buitenzwembad is een investering en verandert uw tuin in een fijn vakantieparadijs. Het hele gezin kan zich optimaal ontspannen, wat de gezondheid en de harmonie van het lichaam ten goede komt.We adviseren u graag en staan altijd voor u klaar. Bij voorkeur komen wij en indien gewenst bij u langs om samen uw wensen te bespreken. We kunnen zowel het zwembad aanpassen aan de omgeving als de omgeving aan het zwembad.
afbeelding