dev berghosting

Zwembadtoebehoren
Zwembadafdekking
Een mooie, kindveilige, strakke en goedsluitende roldeck afdekking op uw zwembad is een essentieel onderdeel van uw zwembad. De afdekking werkt geheel automatisch, met eenn druk op de knop, wordt het zwembad gesloten en weer geopend.

Het roldeck bestaat uit lamellen, die leverbaar zijn in vele kleuren of transparante- of de speciale solar lamellen. Bij de laatst genoemde uitvoering werken de lamellen als zonnecollectoren. Een Roldeck in deze uitvoering kan weliswaar het weer niet beïnvloeden, maar wel de temperatuur van uw zwemwater, doordat de zon het water opwarmt en zo de energiekosten worden verlaagd. Naast het verwarmen van uw zwemwater, stopt het Roldeck de verdamping en daarmee het weer afkoelen van het water.

Het roldeck voorkomt vervuiling van bad door inwaaiend blad, zand etc. Bovendien is het in gesloten toestand donker onder het roldeck, dit remt de algengroei en de afbraak van chloor. Zo u houdt uw bassin gemakkelijk schoon. Naast de reguliere pvc lamellen hebben we ook polycarbonaat. Polycarbonaat is goed temperatuurbestendig, sterk en hagelbestendig.

Zwembadverwarming
Zwemwater verliest zijn warmte aan de wateroppervlakte, maar ook een goede isolatie van vloer en wanden is belangrijk voor zo min mogelijk warmteverlies. Wij hebben de voorkeur aan duurzame energie, bijvoorbeeld zonne-energie samen met een warmtepomp en een Swimsafe lamellenafdekking.
Zwembadverlichting
Zwembadverlichting bepaalt de sfeer en uitstraling van een binnen- en buitenbad. Naast de traditionele halogeenlampen leveren wij ook de steeds meer toegepaste LED-lampen. LED verlichting heeft een lange levensduur en bespaart heel veel energie. Ook als kleurwisseling mogelijk.


Jetstream
Een tegenstroominstallatie, die zwemmen op dezelfde plek mogelijk maakt. Heel handig voor een niet al te groot zwembad en ook geschikt voor grotere zwembaden.Meet- en regelapparatuur
We kunnen volledig aan uw wensen voldoen met onze complete zwembadtechniek. Met behulp van besturingen kunnen we veel toepassingen zoals roldeck, verwarming, terugspoelproces, niveauregeling en waterbehandeling tot in detail automatiseren. Ook kunnen de verschillende zwembadonderdelen op afstand bekeken en bediend worden door een bedieningspaneel, een smartphone of tablet. U kunt dit zelf doen of Aqua Sport kan dit voor u verzorgen.

Ook zijn wij u graag van dienst voor uw bodemzuiger, fun- en waterattractie, waterval en design buitendouche.