dev berghosting

SaunaRegelmatig in de sauna gaan, helpt bij een te hoge bloeddruk, versterkt het immuunsysteem, stimuleert de doorbloeding en stabiliseert de bloedcirculatie. Bovendien gunt u uw lichaam de pauzes met welbehagen, die u nodig hebt na het prestatiegericht leven van alledag. U wilt graag uw eigen sauna hebben en u weet zelf natuurlijk het beste wat ervoor nodig is om het u volkomen naar uw zin te maken. Vertelt u ons gewoon wat u graag wilt en wij maken uw eigen saunadroom realiteit.

Aqua Sport Zwembadtechniek is Sopra leverancier en gespecialiseerd in maatwerk en we maken gebruik van diverse houtsoorten en inrichtingen. De sauna kan voor u op maat worden gemaakt en volledig worden aangepast aan uw wensen. U kunt uw sauna aankleden met een sterrenhemel, lichttherapie, infrarood, muziek of sanarium.

Met een Sopra sauna koopt u een product, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. In ieder detail van een Sopra sauna zit jarenlange ervaring. U zult verrast zijn over wat er bij zoal mogelijk is. We verheugen ons erop uw wensen in onze showroom of bij u thuis te bespreken.