dev berghosting

WhirlpoolThuis lekker ontspannen, plezier maken en energie opdoen in uw eigen whirlpool. Iedere dag vakantie in een whirlpool van RivieraPool.

Portable whirlpool
Compleet voorgemonteerde whirlpool van RivieraPool. Kant en klaar voor gebruik bij aflevering. Standaard zijn de whirlpools voorzien van diverse massagesproeiers, die in diverse zitplaatsen op verschillende lichaamsdelen zijn gericht. De whirlpoolfuncties worden via de digitale display op de kuiprand bediend. Hier kunnen alle functies in- en uitgeschakeld worden. Ook kan hier het ontsmettingsprogramma worden gestart.

De techniek is onder de kuip achter de bekleding geplaatst. Deze hoeft slechts geopend te worden voor incidenteel onderhoud of om de whirlpool te legen.Water, warmte en whirlsystemen zijn de 3 elementen van een whirlpool. Door water heeft ons lichaam enkel nog een tiende van ons eigenlijke gewicht. Het lichaam zweeft, gewrichten worden ontlast en de doorbloeding wordt gestimuleerd.

Warmte brengt de doorbloeding pas echt goed op gang en de whirlsystemen, die op de spiergroepen gericht zijn, zorgen ervoor dat de spieren losser worden. Hierdoor wordt de doorbloeding in korte tijd verdubbeld. Ontspanning en welbevinden zijn het gevolg en dat is iedere dag mogelijk met een whirlpool van RivieraPool. In onze showroom staat de nieuwste portable whirlpool.
afbeelding