AL MEER DAN JAAR VAN BOUWTEKENING TOT HET EERSTE BAANTJE TREKKEN

ZWEMBAD TECHNIEK TOT IN DE PUNTJES

Eerlijk gezegd is het niets voor ons om ons zelf op de borst te slaan, maar met een subliem trackrecord, meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers en ruim 40 jaar ervaring, kunnen we moeilijk blijven ontkennen dat we niet iets heel erg goed doen. De door ons gerealiseerde projecten zien wij stuk voor stuk als persoonlijke visitekaartjes die wij graag met u delen. Refenties die boekdelen spreken; ieder met een uniek karakter, passend bij de opdrachtgever met wie we deze projecten in nauwe samenwerking gerealiseerd hebben.

We zijn een specialist in het ontwerpen, bouwen, onderhouden en renoveren van luxe binnen- en buitenzwembaden, maar ook exclusieve wellness@home concepten. We maken van elk denkbaar type folie zwembaden en zijn onder andere dealer van het gerenommeerde merken zoals RivieraPool (prefab polyester zwembaden), VPS (pvc prefab zwembaden) en Niveko (bouwkundige polystone zwembaden) waarvan wij ook ‘Profi partner’ zijn.

BOEIEN EN BINDEN

Sinds 2018 hebben we voor onze exclusieve zwembaden en @home wellness concepten een nieuw (merk)label ontwikkeld dat luistert naar de naam Blauwater. Een bijzonder merklabel waarmee wij ons specifiek op het hogere segment binnen de particuliere thuismarkt richten.

Wat betekent dat we als Aqua Sport Zwembad & Wellness Techniek onze handen vrij hebben voor de zakelijke markt, oftewel recreatieve opdrachtgevers, maar ook luxe hotels en wellness resorts. En dat zowel in Nederland als daarbuiten. Van concept idee, tot ontwerp en realisatie. In alles gaan we verder dan anderen. Reden dat wij u graag uitdagen om uw ideeën op tafel te leggen, uw dromen te delen en uw hart te laten spreken. Als geen ander weten wij de wereld van water namelijk zo in te richten en te definiëren, dat er een unieke beleving ontstaat die gasten niet alleen zullen boeien, maar ook binden. Iets wat we overigens niet alleen doen, maar samen met architecten, interieur designers, landschapsarchitecten en hoveniers die allemaal weten hoe belangrijk het is om de wereld te laten draaien.

Onderhoud en renovatie

Waar wij in de loop der jaren misschien zijn uitgegroeid tot een begrip in de wereld van binnen- en buitenzwembaden, weten veel van onze opdrachtgevers ons overigens ook te vinden voor het onderhoud en/of de renovatie van bestaande baden en/of spa’s.

Dus ook daarvoor bent u bij Aqua Sport Zwembad & Wellness Techniek aan het juiste adres.

WIJ REGELEN ALLES; VAN A TOT Z.

Vanaf de allereerste schetsen en bouwtekeningen tot aan uw eerste baantje in uw eigen zwembad, ontzorgen wij u volledig en regelen wij alles. Maar ook daarna houdt onze service niet op. We begeleiden u het eerste ‘seizoen’ intensief zodat ook u weet hoe u het zwembad goed beheert en gebruikt. Zo geven wij u inzicht in de voornaamste basistechnieken rondom uw zwembad en helpen wij u te genieten van ieder gebruiksmoment. Uiteraard zijn wij op de achtergrond uw eerste aanspreekpunt als het gaat over het reguliere onderhoud van uw zwembad. Iets waarvoor we een transparant onderhoudscontract hebben dat waterdicht is als het over techniek en de kwaliteit van water gaat.

Droomt u van een eigen zwembad? Dan volstaat één enkel telefoontje om Henk Piepot te activeren. Hij bespreekt graag met u welke mogelijkheden er zijn binnen uw specifieke (woon)omgeving. Bij u thuis of in onze showroom. De keuze is aan u!

HENK PIEPOT

ALS GEEN ANDER WETEN WIJ GASTEN
TE BOEIEN EN TE BINDEN.

ONTDEK WAT WIJ ALS AQUA SPORT VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Waarschijnlijk bent u ondertussen toch wel enigszins nieuwsgierig geworden naar wat wij als Aqua Sport voor u zouden kunnen betekenen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een binnen- en/of buitenbad, het inkleuren van uw spa of wellness omgeving of het herinrichten een buitenverblijf of landschap, vanuit elke designdiscipline kunnen wij u adviseren en met u mee denken.

Aarzel daarom niet en nodig ons uit voor een persoonlijke ontmoeting om de verschillende mogelijkheden te onderzoeken of om samen nog eens kritisch naar uw ideeën te kijken.

Wij ontmoeten u graag!