EEN MULTIDISCIPLINAIR TEAM

DE KRACHT VAN EEN ERVAREN TEAM

SAMENWERKEN VANUIT EEN HELDERE VISIE

Sinds onze oprichting in 1979, geven wij met Aquasport invulling aan duurzame en doordachte water- en wellness concepten. Waar wij ons als team vanuit ons specialisme toeleggen op het ontwerpen en realiseren van unieke recreatiebaden, exclusieve binnen- en buiten zwembaden, maar ook weldadige wellness concepten, weten wij vanuit onze jarenlange ervaring en expertise hoe belangrijk het is om ideeën en designs te laten aansluiten bij het (grotere) geheel.

Binnen ons team hebben wij om die reden ook experts die bijvoorveeld een verhelderende kijk op interieurdesign hebben of verstand van tuin- en landschapsarchitectuur. Maar we werken ook intensief samen met architecten om tot volledig geïntegreerde plannen, oplossingen en ontwerpen te kunnen komen. Waarbij wij vanuit onze expertise en de noodakelijke kennis van zwembadtechniek uiteraard garant staan voor het schoonste (zwem)water en daarmee gewaarborgde kwaliteit en hygiëne.

Maak persoonlijk kennis met ons team en ontdek hoe wij u kunnen verrassen met unieke concepten die bij u passen. Welkom bij Aquasport. Welkom in een wereld van unieke recreatiebaden, luxe binnen- en buiten zwembaden, maar ook tot de verbeelding sprekende spa en wellness concepten.

Henk Piepot

Gepassioneerd, gedreven, perfectionistisch en écht gek van alles wat met water en techniek te maken heeft.

HENK PIEPOT
OWNER & TECHNISCH DIRECTEUR

Jan Bralten

Weet alles van techniek en hoe dit kan bijdragen aan het ultieme wellness gevoel.

JAN BRALTEN
ALLROUND WELLNESS EXPERT & BOUWKUNDIG WERKVOORBEREIDER

Chenelva Faken

Chenelva beheert de telefonische en e-mailcommunicatie en de planning, en speelt een cruciale rol binnen het bedrijf

CHENELVA FAKEN
RECEPTIONISTE/PLANNER

Robin Nel

Als iemand alles weet, is het Robin. Als het om zwembaden en wellness gaat althans. Een onuitputtelijke bron van energie die er voor zorgt dat alles draait en functioneert zoals het bedacht en bedoeld is.

ROBIN NEL
ALLROUND WELLNESS EXPERT & BOUWKUNDIG WERKVOORBEREIDER

DOEDE

Zorgt voor een 'stressless' bestaan en heeft een ontwapenende invloed op ons oplossende vermogen van problemen. Altijd goed gehumeurd, zorgt hij bij iedereen voor een glimlach.

DOEDE
OFFICE DOG

Andre Juckers

Vanuit zijn passie voor water en zijn voorliefde voor domotica, zorgt hij er voor dat u onbezorgd en 'wireless' kunt genieten van pure luxe.

ANDRE JUCKERS
DIGITAL WELLNESS EXPERT

Nency Corstjens

Modern, klassiek, eigentijds of tijdloos, stedelijk of landelijk, minimalistisch of romantisch, als interieur architect streeft zij altijd een perfect evenwicht na tussen ruimte en licht, kleuren en materialen, maar ook eenheid en eenvoud.

NENCY CORSTJENS
INTERIEUR ARCHITECT

Corina Bekhof

Onze rots in de branding die zorgt voor overzicht en dat elk project rimpelloos verloopt. Altijd.

CORINA BEKHOF
PROCESMANAGER

HENK PIEPOT

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR.
HOE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?