RENOVEREN?

EEN WELDADIGE METAMORFOSE DOET WONDEREN

LAAT UW ZWEMBAD WEER SCHITTEREN

TIJD VOOR NIEUW ELAN

Als u het gevoel heeft dat het tijd is om uw zwembad nieuw elan te geven, dan is het hoog tijd om samen met ons aan tafel te gaan om de verschillende renovatie mogelijkheden te bespreken. Zeker als het om een al iets ouder zwembad gaat, hebben wij de expertise en ervaring om een zwembad middels een weldadige metamorfose weer te laten schitteren. Los van het bad zelf, nemen wij ook de technische installaties onder handen. Iets wat niet per sé een kostbare exercitie hoeft te zijn, omdat waarschijnlijk slechts een (klein) deel van de installatie vervangen zal hoeven te worden. Noodzakelijk vanwege (strengere) wetgeving, bijbehorende kwaliteitseisen en hygiëne.

Om te weten waar we het over hebben en om beide inzicht te krijgen waar we aan toe zijn, is een gedegen inspectie en analyse van de huidige staat en situatie van het zwembad en bijbehorende technische installaties belangrijk. Onze wellness pro’s en maintenance experts weten vanuit hun training en ervaring als geen ander hoe zij u gedegen en correct dienen te adviseren over renovatiemogelijkheden. Op basis van eisen, wensen, maar ook uw beschikbare budget, komen wij met een passend voorstel hoe het zwembad gerenoveerd zou kunnen worden zodat u weer jaren onbezorgd kunt genieten.

Ontdek hoe wij u weer volledig zen kunnen laten voelen en hoe wij u oneindige mogelijkheden kunnen aanreiken om het gevoel van pure luxe weer te ervaren. Binnen en buiten.

EEN SPRONG IN HET DIEPE

De vraag is natuurlijk altijd welke mogelijkheden er zijn om een zwembad te renoveren. Directe aanleiding van een dergelijke vraag zijn vaak de zichtbare vlekken, blazen of voorzichtig loslatende coatinglagen in de zwembadvloer. Of herhaaldelijke lekkages. Of omdat de technische installatie ondertussen dusdanig verouderd is, dat de kosten voor onderhoud echt beginnen op te lopen.

Wij springen hier graag samen met u in het diepe om te onderzoeken wat de mogelijkheden voor renovatie zijn en uiteraard ook welke kosten daarmee gemoeid zijn. Maar geloof ons, als u denkt dat het tijd is voor het renoveren van uw zwembad, dan weten wij dat welhaast zeker. Of het nu gaat om het vervangen van het bad, het opknappen en bewerken van de bodem, wanden en/of trappen, vervangen van leidingen, pompen of filterinstallaties, wij hebben altijd een passend antwoord.

ADVIES

Voor een goed en duidelijk advies, komen wij graag bij u langs om de situatie in ogenschouw te nemen en de technische installaties aan een eerste inspectie te onderwerpen. Aan de hand daarvan kunnen wij een goed advies geven over de mogelijkheden. Vervolgens kiezen wij samen met u de beste oplossing, zodat uw zwembad na de renovatie weer als nieuw is. Nadat wij de renovatie van uw zwembad hebben uitgevoerd, kunnen wij het onderhoud van uw zwembad verzorgen. 

MAATWERK

Vanuit onze expertise en ruime ervaring met het renoveren van zwembaden ontvangt u van ons een persoonlijk advies op maat. Ongeacht of het om een recreatie bad of particulier zwembad thuis gaat, gaan we altijd uit van maatwerk. In alle open- en eerlijkheid, zullen wij u voorzien van een plan waarin geen detail onbeschreven blijft. Zo weet u exact waar u aan toe bent en ook waar u aan begint als u ons groen licht geeft.

Voordat we echter starten met de renovatie van uw zwembad, maken we duidelijke afspraken over onze werkzaamheden en de planning daarvan. Duidelijke afspraken vooraf, voorkomen namelijk ergernissen of verrassingen achteraf. Bij voorkeur nemen wij u de volledige regie uit handen en zorgen wij er binnen de vooraf overeengekomen planning voor dat de uitvoering binnen de afgesproken termijnen wordt uitgevoerd. Wij zullen er echt alles aan doen om u zonder enig omkijken zo snel mogelijk weer te kunnen laten genieten van alle geneugten van uw zwembad zwembad.

Overigens bieden wij u met onze Ecofinish oplossing een prachtige en naadloze coating die uw tegel-, beton- of foliebad binnen no-time verandert in een prachtig strak zwembad voor jarenlang zorgeloos zwemplezier.

Meer weten?

Als u meer wilt weten over wat het zou betekenen om uw zwembad of de technische installaties daarvan te laten updaten en renoveren, neem dan vandaag nog contact met ons op.

HENK PIEPOT

DE WERELD IS NOOIT TE KLEIN VOOR
GROOT GELUK