RECREATIEVE ZWEMBADEN MET
BELEVING

UW VOLLEDIGE EXPLOITATIE IN VERTROUWDE HANDEN

MOGELIJKHEDEN DIE UW FANTASIE ZULLEN TARTEN

PUBLIEKE ZWEMBADEN DIE TOT DE VERBEELDING SPREKEN

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een degelijk of sportief binnen- of buitenbad en/of een luxueus wellness concept, in alles streven wij bij Aqua Sport naar het hoogst haalbare niveau. Wat onder andere betekent dat wij in nauwe samenwerking met architectenbureaus van ieder bad iets bijzonders maken, maar ook naadloos laten aansluiten met de omgeving waarin wij dit realiseren. En omdat wij niet graag iets aan het toeval over laten, hebben wij binnen ons team ervaren recreatie en wellness professionals die als geen ander weten hoe je een totaal beleving tot leven laat komen.

UW VOLLEDIGE EXPLOITATIE IN VERTROUWDE HANDEN

In onze beleving is de kwailiteit van (zwem)water cruciaal voor de uiteindelijke beleving van gebruikers van een zwembad. Reden dat wij vanuit techniek ieder bad vanuit de basis opbouwen. De keuzes die wij hierin maken, zijn doordacht en weloverwogen. Alles om de performance van onze technische installaties te laten excelleren. Misschien dat u denkt ‘lekker belangrijk’ maar uiteindelijk zijn het de keuzes die we hier maken, die het zwembad en de beleving daarvan maken. We benaderen ‘het zwembad’ anders dan anderen. Waarbij onze kennis en ervaring een garantie zijn voor de lange(re) termijn. En daarmee de exploitatie en onderhoudskosten.

Natuurlijk stellen ook wij het filter en het filtermechanisme centraal, maar er zijn nog zo veel andere factoren die van invloed zijn op de kwaliteit van water dat wij geen enkele dimensie onderschatten en geen detail in de beleving van water vanuit watertechniek missen.

Met onze technische waterinstallaties bieden wij u echter niet alleen zekerheid als het gaat om de kwaliteit, zuiverheid en puurheid van water, maar maken we ook energie beheersbaar. Sterker nog, we kunnen vanuit onze techniek, de kosten voor energie exact berekenen. En dat is met betrekking tot exploitatiekosten natuurlijk altijd fijn. En als u er voor kiest om ook de service het onderhoud aan ons uit te besteden, weet u exact waar u aan toe bent en kunt zich volledig foucssen op uw gasten.

HET PERFECTE BINNENKLIMAAT

Los van de kwaliteit van het water is ook het (binnen)klimaat en kwaliteit van de lucht belangrijk. Vocht, alsook luchtvochtigheid is namelijk geen sinecure bij de aanleg van een zwembad. Water- en luchttechniek gaan met betrekking tot het perfecte binnenklimaat dan ook echt hand-in-hand bij Aqua Sport. Om die reden worden we dan ook al graag in een vroeg stadium uitgenodigd om mee te kunnen denken en u gedegen te kunnen adviseren hoe we – los van het ontwerp van het zwembad en aanpalende (wellness)ruimtes – het bad het beste kunnen aanleggen. Zeker als er wordt gekozen voor een combinatie met wellness faciliteiten zoals een sauna, whirlpool en/of stoomcabine.

GEDEGEN ISOLATIEPLAN EN DOORDACHT ENERGIE ADVIES

Logischerwijs hoort daar ook een gedegen isolatieplan bij met een doordacht energie advies bij. Door de juiste keuzes te maken in luchtbehandelingsinstallaties, kunt u lucht bijvoorbeeld niet alleen ontvochtigen, verwarmen en verversen, maar ook terug winnen. Iets wat velen onder de noemer van duurzaam ‘verkopen’, maar wij niet meer dan logisch vinden. Simpelweg omdat wij het totaalplaatje zien en leveren, oftewel de complete beleving.

BEKIJK DE ZWEMBADEN THUIS

HENK PIEPOT

ALLES BEGINT MET EEN GOED GESPREK.
WIJ MAKEN GRAAG ALLE TIJD
VOOR U VRIJ.