EEN EIGEN ZWEMBAD THUIS

HOME IS WHERE YOUR HEART IS

ONTDEK HOE BLAUW WATER ECHT KAN ZIJN

HOE DROMEN WERKELIJKHEID KUNNEN WORDEN

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een degelijk sportief binnen- of buitenbad en/of een luxueus @Home wellness concept, in alles streven wij bij Aqua Sport naar het hoogst haalbare niveau met de daarbij behorende kwaliteitseisen en normen. Om die reden hebben wij een exclusief label in het leven geroepen, die vanuit een unieke designfilosofie iedere droom en elke wens tot leven kan brengen. Een label dat luistert naar de naam Blauwater. Een naam die synoniem staat aan onze belofte dat wij de mooiste binnen- en buitenzwembaden, maar ook tot de verbeelding sprekende @home wellness concepten tekenen en realiseren. Onze expertise en knowhow zorgen er voor dat u tot in lengte van dagen geniet van het fijnste en schoonste water, waarbij ook de kwaliteit van het water en hygiëne gewaarborgd is.

BEZOEK BLAUWATER.NU OF BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK

We vertellen u graag over de vele buiten mogelijkheden die – niet onbelangrijk – ook binnen uw budget passen. Dus stop met dromen en bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of klik nu door naar Blauwater.

EEN EIGEN ZWEMBAD THUIS

Een eigen zwembad thuis, is en blijft bijzonder. Altijd. Vanuit onze jarenlange ervaring en expertise weten wij dat iedere keuze die we hier samen met u gaan maken verder gaat dan het bad zelf. U ontmoet vanuit ons team verschillende professionals met ieder een eigen expertise. Niets laten we aan het toeval over.

Een binnen- en/of buitenbad maken een huis af. Als het tenminste goed in het (totaal)plaatje past. Niet alleen esthetisch en mooi, maar ook technisch. Uiteindelijk is de kwaliteit van het (zwem)water – zeker op lange(re) termijn – belangrijker dan de stijl en de vorm van het bad. Bij ieder binnen- of buitenbad hoort dan ook een gedegen plan, waarbij we nooit over één nacht ijs gaan. En dus beginnen we met een gedegen inventarisatie van uw dromen, eisen, budget, maar ook van de locatie zelf. Op basis daarvan maken we een creatieve vertaalslag en brengen wij los van een begroting, ook een advies aan u uit. Waarbij wij uiteraard alle relevante details uitvoerig aan u toe zullen lichten. Het ‘inbedden’ van een zwembad (of whirlpool) in uw woning of tuin is namelijk minder makkelijk dan het lijkt en vergt de nodige voorbereiding.

Los van het zwembad en de bijbehorende technische installaties, ontvangt u van ons ook een verlichtings- en onderhoudsplan. Aanverwante wellness faciliteiten zoals bijvoorbeeld een spa, doucheruimtes, toiletten, als ook de afwerking van het zwembad, zijn zaken die wij graag bespreekbaar maken.

BEKIJK DE PUBLIEKE ZWEMBADEN

HENK PIEPOT

KEUZES MAAK JE MET JE HOOFD,
MAAR WANNEER HET OVER
WELLNESS@HOME GAAT,
VOORAL OOK MET JE HART.