ZWEMBADEN

Om voor alle individuele wensen en budget een mooi en passend zwembad te vinden, hebben wij binnen ons uitgebreide portfolio vele mogelijkheden. En dat in zowel bouwkundig opzicht als de keuze van het basismateriaal om het zwembad te maken. Van beton tot doek en van rvs tot polyester, waarbij u in alle gevallen de keuze heeft om te kiezen voor onze skimmer of overloop (filter)techniek.

SKIMMERBAD

Voor schoon en sprankelend zwembadwater is een goede filtratie van het water, maar ook de circulatie daarvan essentieel. Bij dit soort baden worden op esthetische wijze skimmers in de wand van het zwembad geplaatst. Via de skimmere wordt vuil aan de oppervlakte van het bad samen met onttrokken en naar het filtersysteem geleid om vervolgens weer schoon terug te vloeien naar het zwembad. Met speciale hoogniveau skimmers staat het water bijna tot aan de rand. Eventuele buffertanks zijn niet nodig omdat het waterniveau onder de rand staat.

HENK PIEPOT

ONS PORTFOLIO IS DUSDANIG GROOT,
DAT WE IN ELKE SITUATIE EEN PASSEND
BAD KUNNEN REALISEREN.

OVERLOOPBAD

Graag willen wij u uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Wij geven dan ook de voorkeur aan een goed gesprek in onze showroom in Steenwijk of bij u thuis. Na een telefonische afspraak kan Henk Piepot aan de hand van tekeningen en/of bestek de mogelijkheden vrijblijvend met u bespreken.